понеділок, 28 грудня 2020 р.

Участь у акції «1 000 000 дерев за 24 години»

 Нам не байдужий стан довкілля світу, а саме України. Тому учасники освітнього процесу Бердичівського міського ліцею № 15 Житомирської області приєдналися до акції «1 000 000 000 дерев за 24 години», яка відбувається сьогодні, 17 жовтня 2020 р. та висадили саджанці на території ліцею.

Наша мета - формування екокультури та шанобливого ставлення здобувачів освіти до природи; виховання свідомого громадянина України; формування знань про природу; розвиток естетичних почуттів: любові, поваги, бережливого ставлення по відношенню до світу природи; спонукання в дітях бажання доглядати за природою, берегти і зберігати природні багатства; формування стійкої потреби власного свідомого дотримання екологічних принципів природокористування; активна участь в суспільно корисній праці з захисту, догляду та оптимізації стану довкілля.
Організатором акції у БМЛ № 15 Житомирської області була Капралюк Катерина. Ми щиро вдячні усім здобувачам освіти та вчителям, які брали участь у висадці саджанців. Також вдячні , за спонсорську допомогу. Творимо майбутнє нашої країни!
При проведенні акції були дотримані обмеження, викликані необхідністю недопущення поширення COVID-19.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Проєкт "Бджоли"

 22 вересня у Бердичівському міському ліцеї N 15 відзначали день БДЖОЛИ. Від 60 до 90% їжі, люди отримують завдяки комахам-запилювачам, і пе...

Популярні публікації