вівторок, 7 січня 2020 р.

Корисні сайти для вчителя

Офіційний сайт Департаменту освіти Харківської міської ради
Український освітній проект, що створює повноцінні онлайн-курси та супроводжувальні матеріали широкого профілю. Наша мета — зробити освіту в країні доступною та якісною на зразок західних найкращих освітніх ініціатив.
З метою популяризації, відкритості та широкого впровадження кращого педагогічного досвіду учителів м.Вінниці створена система http://dorobok.edu.vn.ua
Початкова школа. Вчитель - вчителю. Вчитель - учню. Вчитель - батькам. Поради шкільного психолога. Цей сайт створено для співпраці вчителів та допомоги учням та їх батькам. Поурочні, календарні, тематичні плани, розробки уроків, виховних заходів, статті освітньої тематики.
Сайт створений Рівненською обласною універсальною науковою бібліотекою, Рівненської обласної бібліотекою для юнацтва, Рівненською обласною дитячою бібліотекою. Мета – формування інформаційно-освітнього середовища на допомогу педагогам, учням і батькам. 
На сторінках цього сайту Ви знайдете наступну інформацію: поурочне та тематичне планування, відкриті уроки, сценарії шкільних свят, класні години, методичні розробки, конспекти уроків, презентації, підручники, лабораторні, контрольні роботи і безліч інших матеріалів для вчителів інформатики, математики, хімії та біології , фізики та астрономії, географії, ОБЖ, російської мови та літератури, історії, трудового навчання, початкових класів, української мови і літератури, а також матеріали для педагогів-організаторів, шкільні х психологів, завучів, класних керівників і директорів шкіл, ліцеїв, гімназій!
Сайт створений для спілкування керівників середніх загальноосвітніх навчальних закладів та обміну практичною інформацією, що стосується адміністративної роботи у школі. Інформація сайту може бути корисною для всіх, хто цікавиться освітою. 
Вчителям-предметникам
Фізика

Географія

Математика
Сайт вчителя математики Первомайської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Миколаївської області Пачкової Анастасії Олександрівни

  Хімія
Даний сайт створено для вчителів міста Києва. Ми плануємо розміщувати на ньому інформацію, яка допоможе вчителям у викладанні хімії.
Біологія
На цій сторінці ви побачите деякі презентації з досвіду роботи вчителів біології області. Пропонуємо вчителям біології області розміщувати свої цікаві матеріали з цієї теми.

Розробки уроків, сценарії, поурочні плани тощо

Англійська мова


Вчителю початкових класів
Оновлені програми для початкової школи. Поради експертів, додаткові навчальні матеріали. Відеозвернення письменників, внесених в програму літературного читання. Вільний доступ до всіх матеріалів. Вчителям, учням, батькам
Блог про сімейне і домашнє навчання дітей

Вихователю дошкільних закладів

Сайт для вихователів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Проєкт "Бджоли"

 22 вересня у Бердичівському міському ліцеї N 15 відзначали день БДЖОЛИ. Від 60 до 90% їжі, люди отримують завдяки комахам-запилювачам, і пе...

Популярні публікації