четвер, 4 травня 2023 р.

3d-моделювання

 Моделювання широко використовується в різних галузях науки та техніки. При навчанні учнів моделюванню важливо не тільки допомогти їм набути практичний досвід розв’язання різних задач, але й сформувати теоретичне підґрунтя для розуміння самого поняття моделювання та його видів. При дослідженні даної теми, були визначені поняття «моделювання», «тривимірна графіка» та види моделювання такі, як: полігональне, сплайнове, NURBS-моделювання, 3d скульптинг. Ці поняття корисно розтлумачити учням з метою виявлення здібностей до роботи з графікою та визначення учнями майбутньої професії.

Потужні програми комп’ютерної графіки реалізують втілення ідеї в готовий, видимий результат, дозволяють створювати об’ємні моделі будь-якого об’єкта з фотографічною точністю. Зараз, щоб оцінити переваги та недоліки програми, потрібно лише створити в ній об’ємну модель реального об’єкта. Комп’ютерне моделювання широко поширене в різних сферах діяльності людей та заробляє величезну популярність. А особливо велике значення і перспективи має створення комп’ютерних моделей і їх застосування.

Тривимірна графіка або 3d-моделювання – комп’ютерна графіка, що поєднує в собі прийоми і інструменти, необхідні для створення об’ємних об’єктів в тривимірному просторі.

Учні працюють у підвалі під час повітряних тривог, створюють чудові 3Д об'єкти. Роботи здобувачів освіти ліцею:















Немає коментарів:

Дописати коментар

Проєкт "Бджоли"

 22 вересня у Бердичівському міському ліцеї N 15 відзначали день БДЖОЛИ. Від 60 до 90% їжі, люди отримують завдяки комахам-запилювачам, і пе...

Популярні публікації